kwaliteit-in-mens-en-techniek-nl.png

Maro Service Nederland

Maro Service Nederland B.V. is de overkoepelende holding van de 4 onderliggende B.V.'s met ieder z’n eigen specialisatie. Zo kunnen we een duidelijk onderscheid maken tussen de grote diversiteit aan services en diensten die we al jaren aanbieden en verlenen. De holding is opgesplitst in twee op zichzelf staande gespecialiseerde technische bedrijven met eigen personeel en een eigen machinale werkplaats. Daarnaast beschikt de holding over 2 op zichzelf staande detacheringsbureaus met ieder z’n eigen markt en visie.

Wij kunnen onze klanten dus op meerdere vlakken ondersteunen met onze technisch ondersteunende services en diensten. Dit kan dus variëren van het aannemen en uitvoeren van werktuigbouwkundige projecten in de petrochemische en industriële sector. Dit kunnen we op locatie uitvoeren of vanuit onze machinale werkplaats in Barendrecht. De Valve Repair services worden zowel hier als op locatie uitgevoerd. Daarnaast bieden we mogelijkheden om personeel in te huren in samenwerking met onze gecertificeerde detacheringsafdelingen.

Wij zijn dus ruim vertegenwoordigd als u op zoekt bent naar een partner die u op meerdere vlakken kan ontzorgen en ondersteunen. U kunt dus zelf bepalen en beoordelen waar u naar op zoek bent en welke afdeling het beste past bij uw situatie.

Hieronder ziet u de verschillende B.V.'s en als u doorklikt krijgt u de uitgebreide informatie.

We willen u een duidelijk beeld geven van waar elke B.V. in is gespecialiseerd. Iedere B.V. is bovendien in staat is om service op maat te verlenen en waar nodig antwoord te geven op al uw vragen.

Alle onderliggende B.V.’s zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de bijbehorende instanties zodat u zeker weet dat alles volgens de wettelijke eisen en normen zal worden uitgevoerd.

about-us-1-maro-service.jpgabout-us-2-maro-service.jpgabout-us-3-maro-service.jpgabout-us-4-maro-service.jpg

maro-service-industrial.png
maro-service-maritime.png
maro-service-detachering.png
maro-service-europe.png
Scroll naar boven