KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Valve testing

 

Valve testing is één van de diensten die Maro Service Maritime uit Barendrecht aanbiedt. Wij zijn een onderdeel van Maro Service Nederland, dat zich bezighoudt met technische oplossingen voor de industriële en maritieme sector.

PICT5501Testcertificaten
We werken op projectbasis en zijn zowel in het buitenland als het binnenland inzetbaar. Hierbij kunnen onze gekwalificeerde medewerkers Onshore en Offshore ingezet worden voor bijvoorbeeld valve testing. Wij kunnen m.n Butterfly, Ball & Globe en Gate valves testen en natuurlijk ook Safety valves en P.V valves.

Hierbij leveren wij ook testcertificaten. Het testen kan plaatsvinden in onze compleet ingerichte werkplaats. Maar wij kunnen tevens onze mobiele werkplaats in de vorm van een container op locatie plaatsen en natuurlijk reviseren wij appendages zodat ze alsnog goedgekeurd zullen worden!

Gegevens
Op onze website maroservice.nl treft u meer details aan over diensten als valve testing. Ook vertellen wij u graag hier persoonlijk meer over. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0031 (0) 180415 044 of stuur een email naar info@maroservice.nl.

 

Contact