KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Valve repair

 

Valve repair is één van de diensten die Maro Service Maritime uit Barendrecht beschikbaar stelt aan de maritieme sector in het binnen- en buitenland.

Dit is een onderdeel van het bedrijf Maro Service Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in technische oplossingen voor de maritieme en industriële  sector.IMG_3900

Zowel On- als Offshore
Valve repair kan zowel offshore als onshore plaatsvinden. We reviseren , repareren of indien noodzakelijk leveren appendages in de reedste zin van het woord.Deze werkzaamheden worden door ons aangenomen op projectbasis of indien gewenst op urenbasis aangeboden. Hierbij kunnen we de valves terplaatse repareren of aan boord en in onze eigen volledig uitgeruste werkplaats of in onze mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats kent de vorm van een container en kan op locatie geplaatst worden. De valves kunnen ook door onze medewerkers worden getest waarbij u de juiste testcertificaten krijgt. Naast reparaties van valves houdt we ons ook bezig met onderhoud services op het gebied van Safeties, Appendages , Bellows, PV-valves, Transmissions , Koelers en nog veel meer.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het valve repair van Maro Service Maritime? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: +31 (0)180 415 044. U kunt ook een email sturen naar info@maroservice.nl.

Contact