KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Transmissions

Transmissions

Maro Service Netherlands BV

Voor het nakijken en eventueel herstellen van transmissions kunt u rekenen op de expertise van Maro Service Maritime uit Barendrecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden in de gehele maritieme sector. Wij zijn onderdeel van het bedrijf Maro Service Nederland. Dankzij de bundeling van krachten zijn we in staat om klanten optimaal van dienst te zijn.

Testen
Transmissions kunnen wij ook voor u testen. Hierbij leveren wij testrapporten en certificaten. Bij afkeur leveren wij uiteraard nieuwe onderdelen. De reparaties voeren wij zowel offshore als onshore uit. Wij zijn in het bezit van een mobiele garage die tijdelijk op locatie geplaatst kan worden. Op die manier kunnen wij u totaal oplossingen aanbieden voor uw probleem. Maro Service Maritime voert verder ook werkzaamheden uit voor valves, actuators, spindels, airbottle heads en meer.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening omtrent transmissions van Maro Service Maritime uit Barendrecht? Deze website biedt hier meer details over aan. U kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of het maken van een afspraak via: 0180-415 044. Of stuur een email naar info@maroservice.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag -en bieden u service- op het gebied van o.a.: industrie, maritime en detachering.

Projecten

Contact