KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Spindels

Maro Service Netherlands BVVoor het repareren of onderhouden van spindels kunt u terecht bij Maro Service Nederland in Barendrecht. Het bedrijfsonderdeel Maro Service Maritime heeft zich toegespitst op technische oplossingen in de maritieme sector zoals reparaties van spindels. Wij streven naar een uitstekende dienstverlening op projectbasis.

Op projectbasis
Maro Service Maritime kan ingehuurd worden in zowel het binnenland als in het buitenland. Onze medewerkers voeren hun werk offshore en onshore uit. Wij beschikken over een mobiele werkplaats die op locatie geplaatst kan worden. Ook kunnen artikelen in onze eigen werkplaats gerepareerd of getest worden. Naast dienstverlening omtrent spindels kunt u ook bij Maro Service Maritime terecht voor reparaties op het gebied van levelgauges, transmissions, valves, bellows en meer.

Contact?
Meer informatie over de spindels treft u aan op deze website van Maro Service Nederland. U kunt vrijblijvend met ons een afspraak maken als u belt naar: 0180-415 044. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. Of zend een email naar info@maroservice.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag -en bieden u service- op het gebied van o.a.: industrie, maritime en detachering.

Projecten

Contact