KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Shutdowns

Maro Service Netherlands BV

Maro Service Industrial levert speciaal diensten op het gebied van shutdowns. Wij zijn gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de gehele industriële sector. We zijn een onderdeel van Maro Service Nederland.

Onze werkzaamheden bieden wij aan voor bedrijven in het binnen- en buitenland. Wij kunnen ingezet worden voor verschillende disciplines omdat wij diverse specialisten in huis hebben. Maro Service Industrial kan op projectbasis ingezet worden maar kan ook afzonderlijke diensten verlenen. Daarnaast beschikken wij over een 24 uur service. Zodoende kunnen wij u dag en nacht bij staan als er problemen optreden. U kunt bij Maro Service Industrial dus terecht voor volgende dienstverlening :  On Site Machining, Bolt – Torque tensioning en nog veel meer.

Contact?
Meer informatie over diensten als reparaties of revisie werkzaamheden tijdens shutdowns treft u aan op onze website ( www.maroservice.nl ) Als u contact met ons wilt opnemen of een vrijblijvende afspraak wilt maken belt U : 0031-(0) 180415 044. U kunt ook een email sturen naar info@maroservice.nl.

 

Contact