KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Rotating equipment

Maro Service Netherlands BV

Voor het herstel of revisie van rotating equipment kunt u terecht bij Maro Service Nederland uit Barendrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van totaal oplossingen voor de maritieme en industriële sector. Onze kracht zit in het feit dat we over specifieke kennis beschikken op een divers aantal gebieden.

24 uur service
De rotating equipment wordt gekeurd en eventueel gerepareerd door onze gespecialiseerde werknemers. Wij kunnen op projectbasis werken maar leveren tevens afzonderlijke diensten. Als klant kunt u gebruik maken van onze 24 uur service. Service staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Naast werkzaamheden omtrent rotating equipment kunt u bij Maro Service Nederland terecht voor torquing, on site maching, shutdowns, transmissions en meer.

Meer informatie?
Graag staan wij u persoonlijk te woord voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak via: 0180-415 044. U kunt ook mailen naar info@maroservice.nl of het contactformulier invullen op de website waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag -en bieden u service- op het gebied van o.a.: industrie, maritime en detachering.

Projecten

Contact