KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Levelgauges

Maro Service Netherlands BV

Maro Service Maritime uit Barendrecht houdt zich bezig met reparaties en service zoals levelgauges voor de maritieme sector. Hierbij werken wij op projectbasis en zoeken onze deskundigen naar technische totaal oplossingen.

Onshore en offshore
Levelgauges voeren wij uit voor bedrijven in het binnen- en buitenland. Onze werktuigbouwkundigen werken zowel onshore als offshore. Hierbij leveren wij alle onderdelen. Indien nodig kunnen wij onze mobiele werkplaats in de vorm van een container op locatie plaatsen. Ook beschikt Maro Service Maritime over een eigen werkplaats. Omdat wij service erg belangrijk vinden, zijn wij 24 uur per dag voor klanten beschikbaar. Als u voor een probleem komt te staan, kunnen wij dat zodoende zo snel mogelijk oplossen. Maro Service Maritime is onderdeel van Maro Service Nederland.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling in een dienst als levelgauges van Maro Service Maritime? Kijk dan verder op deze website. Voor vragen of afspraken zijn wij telefonisch beschikbaar via: 0180-415 044. Of stuur een email naar info@maroservice.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag -en bieden u service- op het gebied van o.a.: industrie, maritime en detachering.

 

Contact