KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Actuators

Actuators

Maro Service Netherlands BV

Als er een probleem is met uw actuators kunt u de gekwalificeerde medewerkers van Maro Service Maritime uit Barendrecht inschakelen. Wij hebben ons namelijk toegespitst op de maritieme sector in het binnen- en buitenland. Maro Service Maritime is onderdeel van het bedrijf Maro Service Nederland. Onze verschillende bedrijfswagens kunnen worden ingezet ten behoeve van uiteenlopende situaties.

Projectbasis
Zowel het testen als repareren van actuators vindt bij Maro Service Maritime op projectbasis plaats. Wij kunnen zowel offshore als onshore ingezet worden. Reparaties kunnen op locatie uitgevoerd worden waar wij eventueel een mobiele werkplaats plaatsen. Ook beschikken wij over een eigen volledig uitgeruste werkplaats. De dienstverlening van Maro Service Maritime omvat verschillende onderdelen van de maritieme sector. Zo zijn wij gespecialiseerd in valves, spindels, transmissions, airbottle heads en meer.

Interesse?
Heeft u interesse in de dienstverlening van Maro Service Maritime omtrent actuators? Deze website verschaft hier meer informatie over. Voor vragen of het maken van een afspraak belt u naar: 0180-415 044. Of stuur een email naar info@maroservice.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag -en bieden u service- op het gebied van o.a.: industrie, maritime en detachering.

 

Contact