KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

About us

Maro Service Nederland B.V biedt al sinds 1996 een breed samenhangend servicepakket aan voor de gehele Industriële &  Maritime sector zowel On als Offshore.
Dit wordt met name uitgevoerd door de divisie’s Industrial & Maritime welke aangesloten zijn bij de metaalunie en werken volgens de metaal cao.
Daarnaast staan de 2 detacherings divisie’s Detachering & Europe die geheel zelfstandig opereren en zijn aangesloten bij het NBBU.

We onderscheiden ons met name door onze multidisciplinaire aanpak van technische dienstverlening,het ter beschikking stellen van ons eigen personeel (inleen),het aannemen & uitvoeren van projecten en het assisteren / begeleiden van shutdowns.

Waar er in deze sector veel concurrenten vaak vanuit één discipline opereren , hebben wij binnen Maro Service juist de visie om meerdere disciplines aan te bieden en zo meer met onze opdrachtgevers mee te denken in de breedste zin van het woord “ontzorgen” dus totaaloplossingen aan te bieden en in te spelen op hun vraag !

Hierdoor kunt u bij één adres meerdere werkzaamheden uitbesteden of laten uitvoeren. Door deze strategie werkt u dan met kortere lijnen , houdt u de kostprijs lager en maakt u tijdwinst omdat we sneller kunnen reageren op uw vragen en dit ook direct bij de desbetreffende divisie kunnen neerleggen.(24 uur per dag)
Dus waar U in het verleden met b.v.  2 – 3 bedrijven samenwerkte,is dit in de toekomst niet meer noodzakelijk.

Daarom is ook ons hoofdkantoor en workshop al jaren strategisch gevestigd in Barendrecht waaruit we de meeste van onze diensten aanbieden (on-site machining / bolttensioning / appendage revisie etc.) en mede door deze centrale ligging kunnen wij binnen 2 a 3 uur een landelijke dekking garanderen bij b.v calamiteiten.

Al ons personeel (+100) worden in & extern opgeleid en getraind zodat ze allen aan de gevraagde eisen kunnen voldoen en ook begeleiden we zelf ons personeel intern om te zorgen dat ze ook aan de kwaliteits en veiligheidseisen van Maro Service kunnen voldoen.

Mede hierdoor hebben we ons kunnen onderscheiden met onze concurrenten die juist geen of weinig eigen personeel meer in dienst willen hebben en welke tegenwoordig veelal met inleners of zzp-ers werken wat ten kostte gaat van de kwaliteit , ervaring en teamspirit in onze ogen . Dit is ook gebleken waar wij ons verder zijn blijven ontwikkelen gebeurd er bij de concurrenten de afgelopen jaren het tegenovergestelde !

Maar hoe dan ook om een goed beeld te kunnen vormen en inzichtelijk te krijgen wat Maro Service voor u zou kunnen betekenen , nodigen wij u dan ook uit om op onze site een van de divisies aan te klikken en hun specialisaties te bekijken.

Hieronder ziet U de opbouw van de Maro Service Nederland Holding en hoe deze is onderverdeeld in de nu vier divisies met ieder hun eigen specialisatie(s).

Onze organisatie bestaat uit de volgende vier divisies:

 

schema-Maro2

 

Indien u vragen heeft of een afspraak met ons wilt inplannen kunt u bellen op +31 (0)180415044 en contact opnemen met ons team en wij staan uw graag ter woord.

Onze organisatie is VCA*-gecertificeerd (BVQI) en voldoet derhalve aan alle wettelijke veiligheidseisen. Iedere divisie van Maro Service Nederland B.V. is aangesloten bij de brancheorganisaties die behoort bij de desbetreffende bedrijfstak.

 

 

Contact