KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Maro Service Industrial

De eerste Divisie die is opgericht in 1996 en zich al jaren onderscheidt in diverse disciplines met name als het gaat om het leveren van diensten, het uitvoeren of aannemen van projecten in de gehele industrieële sector in binnen en buitenland.

serv_11Omdat we al 20 jaar in deze sector werkzaam zijn weten wewat u en onze klanten wensen en welke rol wij hierin zouden kunnen spelen. We zijn met name gespecialiseerd in bolt & torque tensioning projecten (20-25 man) en on-site machining werkzaamheden (4-5 man),waarvan meerdere met off shore papieren.Al onze medewerkers beschikken over een gedegen opleiding, de benodigde certificaten en over een ruime ervaring in deze sector.

IMG_5598

We zijn we op vele werklocaties bekend in m.n de Petrochemie en weten we wat er van ons verlangt wordt inzake Veiligheid , Service en Kwaliteit.                   Tevens beschikt Maro Service over het grootste team bolt & torq tensioners in eigen dienst in Nederland en zijn dus niet zoals concurrenten afhankelijk en genoodzaakt mensen  in te huren en daardoor een project niet geheel zelfstandig kunnen uitvoeren, Dus bij ons weet U dat als we projecten  uitvoeren dit met eigen personeel gebeurd wat de kwaliteit en betrouwbaarheid ten goede komt want het is ons TEAM en we weten wat U krijgt en met wie we te maken hebben !

 

BoltTorqueEquipment

We begeleiden onze projecten zelfstandig vanuit onze eigen organisatie of  i.s.m met de klant. ( projectleiders,werkvoorbereiders,veiligheidsman en voormannen )
Onze werknemers zijn ook multidisciplinair inzetbaar dus het kan zijn dat de Bolttensioner van vandaag de On- site machinist / Bankwerker is van morgen ! Dat wil zeggen dat U bij calamiteiten of spoed reparatie’s meestal direct geholpen kan worden en U reeds de beschikking heeft over de juiste man ter plaatse die per direct actie kan ondernemen en de oplossing kan aandragen.

Als voorbeeld u heeft een beschadiging op een flensvlak en kunt daardoor niet sluiten dan zorgen wij ervoor dat er een machine komt of er vaak al is en dan kan onze man dus per direct starten.                   Dus niet eerst zoeken en bellen en alles uitleggen en proberen personeel aan te melden , etc. dus met ons bijna geen of veel minder tijdverlies en plaats bekend dus weten de locatie en kunnen daardoor dus veel sneller reageren en dat is een van onze grote meerwaarden !

Voor onze Bolting- en Machining werkzaamheden hebben we diverse eigen equipment inhouse.Ook hebben we vakbekwame draaiers in dienst voor al uw machinale bewerkingen (machine workshop) Zij hebben veel ervaring met zowel nieuw materiaal, als met het vinden van oplossingen voor reparaties,vervangingen van en revisie werkzaamheden. Maro Service Industrial beschikt natuurlijk ook over een 24-uurs service die u dag en nacht bij kan staan.

Maro Service Industrial levert zowel on- als offshore diensten op het gebied van:

  •  Boltensioning
  •  Torque tensioning
  •  On site machining
  •  Shut downs
  •  Maintenance
  •  Rotating Repairs
  •  Contracting
  •  Inspections
  •  Laser Alignments
  •  Equipment Rental

En in samenwerking met onze Maritime divisie kunnen we ook b.v appendages reviseren en/of overhalen en testen/certificeren en nog veel meer.

Contact