KWALITEIT IN MENS EN TECHNIEK

Maro Service Europe

De nieuwste divisie binnen onze organisatie en specialist in flexibele personeelsoplossingen,opgericht in 2012 naar aanleiding van de stijgende vraag naar buitenlands personeel.                                                       We willen graag uw partner zijn als het aankomt op de werving en selectie van tijdelijk of vaste personeel uit het buitenland specifiek voor de Nederlandse markt. Wij hebben ons zeer goed verdiept in de regelgeving en kennen deze relatieve nieuwe arbeidsmarkt zeer goed en hebben dan ook de beschikking over een (inter)nationaal netwerk met toegang tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring. Doordat we hier veel aandacht aan hebben besteedt kunnen we dan ook aan uw specifieke wensen voldoen en  zouden we onze kennis van uw organisatie willen implanteren , zodat we in staat zijn een duurzame match te vinden.

De selectie en werving van ons buitenlands personeel gebeurd veelal vanuit onze onderneming in Kaunas te Litouwen. Dit is doelbewust gekozen omdat Kaunas de studentenstad bij uitstek is van Litouwen en men vrijwel allemaal goed engels spreekt, dit komt omdat studeren daar ook gratis is !
Tevens is de motivatie en werkethiek hoger dan b.v poolse mensen aangezien de jonge Litouwers meer op de Nederlanders lijken en de 2e taal engels is i.p.v de polen veelal b.v Duits.
Alleen wordt de echte aansturing vanuit Nederland gedaan evenals de begeleiding en toezicht.

Ons Team weet dan ook als geen ander wat er allemaal bij komt kijken in de zoektocht naar de juiste medewerker(s). Wij zetten onze kennis van de arbeidsmarkt daarvoor in en houden hierbij rekening of men ook de juiste opleidingen heeft gevolgd en certificaten hebben behaald om uw firma hierbij zo goed mogelijk te ondersteunenen de juiste medewerker en match te maken.Kiest u voor Maro Service, dan weet u dat u snel en persoonlijk geholpen door ons professionele team!

Ook kunnen wij sneller reageren bij spoedopdrachten dan onze concurrenten omdat we in samenwerking met onze andere divisies ook mensen met spoed kunnen vrijmaken en inzetten ( per direct ) om dat deze mensen bij ons in dienst zijn, en we al weten wat hun capaciteiten zijn.
Dat is de kracht van Maro Service en onze meerwaarde naar onze opdrachtgevers.

Dus zoekt u een tijdelijke of vaste buitenlandse medewerker voor uw firma ? Dan willen wij graag het werving- en selectieproces van u overnemen of het nu gaat om een expeditie,magazijn,kantine medewerk (st)er wij zullen er alles aan doen om de ideale match voor u en onze kandidaten te vinden. Ook willen wij U graag gratis en vrijblijvende een bedrijfsscan van uw firma aanbieden waardoor uzelf en wij een perfect beeld krijgen wat u wilt , zoekt en nodig heeft en waar ze aan moeten voldoen dus bel en vraag welke mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden.( +31-180415044 )